---

Tio saker du vill göra innan du dör.
1,Ta körkort 
2, Flytta hemifrån
3, Bo utomlands

4, Dela mitt liv med någon som gör mig lycklig
5, Äga mitt drömkök
6, Hoppa fallskärm
7, Jobba som veterinär eller djurskötare
8, Inspirera andra
9, Skriva en "djup" välutformad historia om livet
10, Leva

Nio saker om dig själv.
1, Jag är oorganiserad hemma, och tvärtom på jobbet
2, Jag vill gärna vara aktiv i samtal som egentligen inte angår mig
3, Jag har inte haft ett fast förhållande 
4, Jag är blyg i obekväma situationer
5, Jag behöver lyssna på snabb, hög musik för att lugna mig ifrån mina hjärnspöken.
6, Jag tar alltid på mig för stort ansvar
7, Jag önskar jag hade lika många armar som en bläckfisk (med tanke på ovanstående)
8, Jag är väldigt oseriös av mig
9, Jag är lite av en pojkflicka

Åtta sätt att vinna ditt hjärta på.
1, Acceptera att jag nedvärderar mig
2, Musikalisk
3, Våga bjuda på sig själv
4, Glädjespridare
5, Kramgo
6, Äventyrlig
7, Spontan
8, Brunögd

Sju saker du grubblar på.
1, Framtiden
2, Framtiden
3, Framtiden
4, Framtiden
5, Framtiden
6, Framtiden
7, Framtiden
 
 
Sex kändisar du tycker är snygga.
1, Erik Segerstedt
2, David Ryan Strauchman
3. Taylor Launtner
4, Cory Monteith
5, Justin Timberlake
 
Fem saker du aldrig vill göra.
1, Såra mina närmaste
2, "Stå ivägen"
3, Jobba kvar på McDonalds i mer än två år
4, Stå i skuld
5, Plastikoperera mig

Fyra saker du har köpt den senaste månaden.
1, Ett linne
2, Mat
3, Jeans
4, Godis

Tre sätt att få dig le/skratta.
1, Överaskningar
2, Kramar
3, Utflykter.

Två gamla favoritlåtar.
1, The Fray - How to save a life
2, Trading Yesterday - Shattered


Något folk inte vet om dig.
För cirka ett år sen var jag 10 kg lättare än vad jag är idag, vilket egentligen bara är positivt även om det är svårt för mig att acceptera. 

28 April 2014

Livet är en dimma. En tjock vit dimma. 
 
Ljuden som kommer ifrån omgivningen påverkar mig inte alls. Fast ändå en hel del. Jag sitter orörlig i en av skolans fåtal soffor. Sjukanmäld. Men inte hemma. Egentligen inte sjuk. Bara ångestfull och vilsen. Lite trött på livet. Lite trött på skolan. Frånvaron ökar allt efter som jag inte orkar mer. Det är inte bra. Det vet jag. Dock orkar jag inte bry mig här heller. Sjukanmälde mig till jobbet också. På ett sätt känner jag en lättnad, men i nästa sekund är känslan inte densamma. Jag vet inte. Jag vet ingenting.
 
Verkligheten blir overklig.
 
Jag vet att jag är illa omtyckt av många. Jag vet att jag inte brytt mig om det tidigare förens nu, då blickar bara blir mer kränkande, mer skrämande, mer overkligare. Just nu vill jag sjunka ner under jord och mark. För vad gör man inte när läraren från lektionen som jag inte gått på passerar förbi? 
 
Ugh. 
 
Mitt hår är förstört. Eftersom att jag hela tiden rycker sönder det för att lugna mina nerver. Det är också det jag gör just nu. Sitter och drar i mitt hår varje gång någon går förbi. Blicken är fokuserad på golvet. Eller åt motsatt håll som personen kommer ifrån.
 
Hmm... Jag svamlar. 
I väntan på Elin.

23 april 2014

Sista gången som hon låg i mitt knä. Lätt som en fjäder och orkeslös till max. Hon var "bara" ett marsvin, men mer än så för mig. En liten ögonsten som fick en tonårings hjärta att bli fem år yngre

 

Vila i frid Trixie! ♥


Videon är redigerad och ihopklippt av Elin!

Måndag 21 April

 
Alltså. Elin. Den bästa levande varelsen som finns. Om ni inte redan förstått det. Vaknade sent idag, dvs klockan 11. Ångest över att inte ha någonting att göra. Fint väder. Strålande solsken. Bäddade ner mig i sängen. "Pluggade".Suck.
 
Meddelande från Elin: "Du kan komma över hit så kan vi sätta oss ute och plugga" 
 
Jag tvekande inte ens. Gör allt för att träffa henne. Pluggade gjorde vi, lite halvt om halvt i kanske en timme (?). Därefter spontanbyggde vi upp Elins stutsmatta som stått i garaget ett antal år. Det var ett exprement i sig att få ihop det hela, men tillslut stog den där, redo att stutsa på. Jag blev som ett litet barn. Super lycklig
 
Jag har haft shorts och linne på mig idag. Linne. Hur jävla längesen var inte det? Men jag orkade faktiskt inte bry mig. Det var skönt att inte ha någonting hängandes runt axlarna. Svettades som en gris ändå. Mysigt. Jag är mysig. Förstår inte riktigt varför jag är singel. 
 
Elin och jag har haft en kamra filmandes nästintill under hela vårat hoppande. Vi planerar att starta en youtube kanal. Det kommer bli så jävla najs. 
 

Måndag 7 April

 
Detta är världens underbaraste person. Hon är otrolig. Min Elin. Hon är mitt liv, hon håller mig ovanför ytan. Jag älskar henne och jag har saknat henne så. 
 
Morgonen började inte lika bra som kvällen sluta. Regn öste ner utanför mitt fönster, känslan av att gå till skolan var inte lockande. Jag blev sen. Inte mer än så. Skoldagen var lugn. Lektioner blev inställda men ändå inte. Var arg och frustrerad på läraren. Lämnade skolan runt halv ett tiden tillsammans med Elin. Därefter har dagen bara blivit bättre.
 
Vi har:
1, Åkt till ICA, köpt sallad och dricka till vårat pluggande på biblioteket.
2, Åkt till biblioteket, ätit, pratat, men inte pluggat.
3, Åkt runt, runt i stan för att tillslut kommit fram till stället där vi skulle hämta Elins vän Lisa. 
4, Åkt hem till Elin, sett på söta katter, kollat skolkataloger och lyssnat på gitarrspelande.
5, Tagit en vårpromenad med en av de vackraste hundar jag någonsin sett.

 
6, Gått hem och improviserat ihop kvällsmat. Gott!
7, Suttit fastlimmade i soffan framför bl a "How I met your mother" och "Top Model Sverige"
8, Hånskrattat åt varandra
9, Åkt till citygross utan anledning.
10, Åkt och handlat på ICA en andra gång istället. 
 
Det har varit en himla fin dag. Jag har mått bra, till skillnad från gårdagen. Elin och jag börjar smått planera våra sommarplaner, även om vi båda vet att jag kommer jobba mesta dels utav tiden så ska vi ändå klämma in våra Göteborgsresor. Precis som förra året.

Söndag 6 april

Denna äckliga känslan av ångest, ett sådant obehag. En vilsen själ som vandrar här på jorden. Jag har tårfyllda ögon medans andra njuter i trevliga diskutioner fyllda med skratt. Pratar om livet. Och här sitter jag insnöad i min mobil. Jag är otrevlig i sociala sammanhang. Har inte klämt ut mig mer än ett fåtal par ord, för egentligen vill jag inte vara här. Vill inte vara kring alla dessa människor, inte samtidigt. Allt är overkligt men ändå verkligt. Jag önska jag kunde förklara. Men jag är stum.


Det känns som att alla blickar är riktade mot mig, även om fallet kanske inte är så. Jag kramar om kuddar och mjukisdjur, börjar undra när detta ska få ett slut, för jag vet inte vad som händer längre. Mina känslor har försvunnit, eller så är jag överkänslig, jag vet faktiskt inte. Jag saknar något, någon. Är beroende av kramar men vågar inte ta initiativ till att slänga mig runt någons armar. Även om det är något som skulle ge mig lugn.


Jag borde lägga ifrån mig mobilen nu och vara närvarande i detta kalas. Men jag har ingen lust till att prata, ingen lust till att få ögonkontakt. Jag vill blunda för en stund. Pausa, eller snabbspola. Andas. För luften den är kvav.

1 April 2014

En förjävla bra låt.
 
Jag är trött och sårbar. Skör som en liten blomma. Fäller en tår för allt och slår ut klor åt den som kommer mig nära. Känslan av ensamhet får mig att gå högt i tak. Samtidigt som jag visar noll intresse för människor väl finns omkring mig. Jag är vilsen och är rädd. Känner mig hopplös på något sätt. All min kraft har jag tappat i samband men mina tårfyllda nätter. Jag vet inte längre vad min motivation är. Har jag någon kvar? Har jag någonsin haft det?
 
Mesta dels av min vakna tid är jag tankspridd. Små saker kan bli stora och stora saker kan bli små. Jag försöker inse att jag faktiskt snart är vuxen. Något jag alltid velat bli. Kunna bestämma över mig själv. Gå min egna väg. Snart är jag där, om lite mer än två månader. Vill ha frihet. Jag tror det är min motivation.
 
Idag har jag varit på en lektion och därefter sovit i timmar under mitt tjocka täcke med mjukisbyxor och hoodtröja för att hålla värmen. Haft oändligt massa ångest. Varit otillgänglig, och irriterat mig på det mesta. Har helst inte velat att någon ska ha pratat med mig alls. 
 
Utmanade mig själv att åka till min syster tillsammans med min familj där jag stirrade ut genom bilrutan under hela vägen dit och tillbaka. Okontaktbar. Enda personen som fått mig le idag är Casper. Oskyldig liten bebis som ligger och fiser i mina armar. Hade jag varit ensam skulle jag fällt de tårar jag höll inne. Jag är bara ett vrak. Riven itu. Ensam. 

RSS 2.0