15 februari 2014

I skrivandets stund har jag äntligen satt mig på bussen mot Lidköping för att hälsa på syrran och Kenny. Det är taco & mellokväll som gäller. Någonting som jag har sett fram emot länge. Jag är vrålhungrig efter ett arbetspass från 10-16:15 där jag inte alls har fått i mig så mycket mat som jag egentligen kanske hade behövt. Men jag lever och står upp även om jag känner mig ganska så ostabil.

Jag är ändå på ett sätt också ganska stolt över mig att jag på 30 minuter hann duscha, föna/platta håret och packa innan det var dags att springa till bussen. (Jag är ganska seg av mig i vanliga fall) Anyway, tänkte skriva inlägget mest för att få tiden att gå på bussen, vilket jag lyckades med för om 5-7 minuter är jag framme! 

Jag önskar alla en trevlig lördagskväll!

12 februari 2014 - Mobilinlägg

Det har inte varit mycket sömn inatt. Sov endast 2-3 timmar även om det inte  ens var i sträck. Min kropp är utmattad men hjärnan låter mig inte sova. Jag orkar inte. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen efter ha varit ledig sen i fredags, trodde jag skulle vara utvilad tills dess, men så är inte läget. Utan bara mer tvärtom. Ugh. Förresten, stryk imorgon, blev tillfrågad att jobba ikväll och jag kan aldrig säga nej. Tjoohoo!

Om vi ska fokusera på något annat så är jag nu ägare till en vacker vit mobil som jag och min vän Elin har döpt till Herman. Herman är lite envis och gör inte alltid det jag säger åt honom att göra. Antar att det tar tid innan vi lär känna varandra. Dock är det värt att ge kärlek och omtanke till Herman för jag är var så trött på min gamla tegelsten.

Anyway, troligtvis ska jag träffa Sara innan jobbet. Hon är mysig. Kram. 

När låtar talar åt en..
7 Februari 2014

"Under my skin, under these scars, take me again , tear me apart"
 
En liten del utav mig går sönder. Jag blir aldrig hel. Idag har jag inte orkat leva, även om det är det jag har varit tvungen att göra. På jobbet har jag velat bryta ihop i tårar och velat säga till varenda männiksa att bara låta mig vara. Jag har trots detta försökt hålla en mask för människor jag träffat men egentligen inte velat. Jag är förstörd, och det visar mina krigsskador. Jag skäms för att berätta sanningen. Om ett halvår planerar jag att tatuera mig för att symbolisera kriget med mig själv. "Fighter"  

Efter det kan jag kanske åtminstone försöka vara som en normal människa. 
 
 
Jag fick gå tidigare ifrån mitt arbetspass idag. Tog en lång promenad hem bland Skaras mörka gator där ögonen fuktades omvartanat. Efter 15 minuter går en långhårig man med skägg och skinnjacka över till min sida av gatan. "Nu jävlar är jag påväg att dö" tänkte jag när han sa "dudär" 
 
Men han tänkte bara fråga om vägen. Han fick hjälp, men om han kom dit han skulle har jag ingen aning om. Eftersom jag fortsätte min promenad genom långa tomma gator. 
 
Tog en dusch när jag kom hem, åt, och nu sitter jag här, vilket jag gjort i tre timmar. Lovely. Jag tänkte lägga mig ner och försöka sova. Dock känns det omöjligt. Min rygg gör något så fruktansvärt ont, och hela jag är ångestig. Alltså orka. Imorgon ska jag försöka få tag på min syster och se om jag kan åka dit för att komma på andra tankar. Hoppas innerligt på det. Godnatt.
 

RSS 2.0